Strona wykorzystuje cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na ich używanie zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. więcejX
tel./fax.: 95 755 39 08
e-mail: biuro.sulecin@provincja.pl
Firma

Historia firmy


Zarząd Spółki to pasjonaci myślistwa z bogatym doświadczeniem w branży handlowej, od lat propagujący polską żywność na rynku krajowym i zagranicznym. Marka istniejąca od 2006 r. powstała w Tomaszówku.
W 2016 roku nastąpiło przejecie i przyłączenie zakładu w Sulęcinie. Wybrano nowy Zarząd firmy, a asortyment został poszerzony o wędliny,  wędzonki i wyroby garmażeryjne. Siedziba firmy została przeniesiona do Sulęcina.

 


 

 

Misja firmy



Kreujemy kategorię polskiej dziczyzny na rynku krajowym i zagranicznym. Uczestniczymy w akcjach promocyjnych i prowadzimy działania reklamowe docierające do coraz szerszej grupy odbiorców. 

 

  • zawsze dbamy o pracowników
  • zaspokajamy potrzeby i oczekiwania konsumentów
  • angażujemy się w działalność społeczną
  • nieustannie uczymy się i dążymy do doskonałości

 

 

Trendy w odżywianiu


Dziczyzna wpisuje się we współczesne trendy kulinarne i związane ze stylem życia. Na jej rosnącą popularność ma wpływ szereg czynników.

 

  • poszukiwanie droższej, ale zdrowszej żywności
  • rosnąca świadomość wpływu chemicznych dodatków na organizm człowieka
  • poszukiwanie nowych wrażeń kulinarnych
  • propagowanie idei zrównoważonego rozwoju

 


 

Perspektywy rozwoju


Planujemy inwestycje w rozwój technologiczny, organizacyjny i osobowy. Będziemy poszerzać wiedzę fachową i umiejętności oraz doskonalić system zarządzania jakością, tak aby jeszcze mocniej zaznaczyć pozycję przodującej firmy w regionie.
Stawiamy na dynamiczny rozwój branży i planujemy dalszą ekspansję na rynki europejskie. Prognozujemy wzrost sprzedaży produktów z dziczyzny w sektorze detalicznym i hurtowym w kraju, z jednoczesnym wzrostem wolumenu sprzedaży w eksporcie. W tym celu prowadzimy intensywną promocję dziczyzny jako alternatywy dla innych, szlachetnych mięs.

Nasze produkty
Wędliny Wytwarzanie dojrzewających suszonych mięs i wędlin z dziczyzny jest trudne i czasochłonne. Już samo tworzenie receptur i ich weryfikacja zajęło nam wiele lat. Wykorzystaliśmy wiedzę i doświadczenie całych pokoleń pasjonatów kultywujących tradycyjne metody marynowania i powolnego wędzenia dziczyzny.

+ więcej
Pasztety

+ więcej
Mięsiwo w słoiku

+ więcej
ZOBACZ
WSZYSTKIE
PRODUKTY
Kontakt z nami

Provincja Sp. z o.o.
ul. Daszyńskiego 60
69-200 Sulęcin
NIP 7681735320

 

Sekretariat
tel./fax.: 95 755 39 08
e-mail: biuro.sulecin@provincja.pl

  

Zamówienia

tel. 519 305 203
e-mail: zamowienia@provincja.pl

 

Księgowość
tel. 574 723 850
e-mail: ksiegowosc@provincja.pl

 

www.facebook.com/Provincja/

 

RODO

Napisz do nas





Wszelkie prawa zastrzeżone
Kopiowanie materiałów zabronione.
Copyright 2024 @ provincja.pl
tworzenie stron www kraków